hello@carespot.ro  |  0373760255  |  Contact

TE TRIMITEM LA VENETIA! 
 

 

1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de CARE SPOT SRL, cu sediul social central în Bucuresti, Str. Mihai Eminescu Nr.163 Sector 2, înregistrată la Registrul ComerÅ£ului sub nr. J40/7594/2009, CUI RO25749151, (denumita in continuare "Organizator"). Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.carespot.ro . Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa prezentarea acestor modificari pe site-ul mentionat mai sus.


2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 12.09.2016 – 20.12.2016. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la hello@carespot.ro


3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 12.09.2016 si va dura pana la data de 20.12.2016. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.


4. MECANISMUL CONCURSULUI

Fiecare persoana care efectueaza o comanda pe www.carespot.ro in perioada de desfasurare a concursului este inscrisa automat in concurs. Suma fiecarei comenzi ii poate aduce participantului una sau mai multe sanse de castig. Mai exact, fiecare 30 lei cheltuiti ii aduce clientului o sansa de castig. O comanda de 60 Lei va aduce doua sanse de castig, o comanda de 100 Lei va aduce 3 sanse de castig, samd.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti in fiecare zi de joi a fiecarei luni din perioada de desfasurare a concursului astfel:

Premii saptamanale ce pot avea forma unui voucher valoric sau variate produse cosmetice / bijuterii.

Premium cel mare este o excursie la Venetia pentru doua persoane in perioada 18 februarie 2017 - 20 februarie 2017 (city break) - cazarea fiind asigurata la hotelul The Plaza Mestre Venice ****, zborul fiind asigurat de catre compania WizzAir.

Premiile acordate nu se pot converti in bani. Premiile nu pot fi folosite decat de titularul/castigatorul premiului.


5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Toti castigatorii extrasi prin tragere la sorti vor fi contactati de catre Organizator conform informatiilor furnizate de catre participanti. De asemenea, numele castigatorilor va fi postat pe site-ul www.carespot.ro precum si pe celelate medii de socializare ale Organizatorului.

Premiile vor putea fi revendicate la sediul Organizatorului sau se poate solicita transmiterea lor prin curierat rapid in termen de 7 (sapte) zile de la data extragerii. Premiile nerevendicate se anuleaza. Toate taxele de expeditie a premiilor vor fi suportate de Organizator.


6. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice/juridice cu domiciliul/ resedinta in Romania aflati in baza de date a Organizatorului si care sunt clientii acestuia (au cel putin o comanda de minim 30 lei finalizata in perioada de concurs) pe intreaga perioada a Concursului. Nu pot participa la Concurs angajatii Organizatorului concursului.

Inmanarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor si fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale audio, foto, si video de catre Organizator.


7. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la prezentul Concurs, participantii/castigatorii sunt de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de Organizator. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica (telemarketing), precum si trimiterea de oferte si materiale publicitare.

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Organizatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale participantilor la concurs. De asemenea, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare. Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a se adresa justitiei.


8. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

 

 

CASTIGATORI CONCURS SAPTAMANAL:

 

 • 15 septembrie 2016      Oana Muraretu / Craiova      Premiu: Talisman Selene Sit + Lotiune de corp Nina Ricci Nina
 • 22 septembrie 2016      Vlad Iacob / Moinesti             Premiu: un Voucher in valoare de 150 Lei
 • 29 septembrrie 2016     Gabriela Besliu / Bucuresti     Premiu: Lotiune de corp Trussardi My Name + talisman Selene Empty Heart
 • 06 octombrie 2016        Roxana Teodorescu / Bucuresti    Premiu: Talisman Selene Thank You + Lotiune de corp Nina Ricci Nina
 • 10 octombrie 2016        Elena Petre / Bucuresti            Premiu: Lotiune de corp Trussardi My Name + talisman Selene Aurora
 • 20 octombrie 2016        Mitran Bogdan / Bucuresti       Premiu: O crema Morgan's Moustache and Beard
 • 27 octombrie 2016        Cristina Stan                               Premiu:  Lotiune de corp Trussardi My Name + talisman Selene Lucky You
 • 03 noiembrie 2016        George Adragai                    Premiu: Sampon [3D]MEN Anti-Dandruff
 • 10 noiembrie 2016        Balan Madalina Gabriela        Premiu: Talisman Selene Curls Baby + Lotiune de corp Nina Ricci Nina.
 • 17 noiembrie 2016        Loredana Dumitras                   Premiu: Talisman Selene Little by Little + Lotiune de corp Trussardi My Name.
 • 24 noiembrie 2016        De Lazzero Cristina                  Premiu: Talisman Selene Node + Lotiune de corp Nina Ricci Nina.
 • 01 decembrie 2016       Emil Grosu                                  Premiu: Sampon [3D]MEN Anti-Dandruff
 • 08 decembrie 2016       Pompilia Szellner                      Premiu: Talisman Selene She Bug + Lotiune de corp Nina Ricci Nina.
 • 15 decembrie 2016       Silvia Hincu                                Premiu: Lotiune de corp Trussardi My Name + talisman Selene Thank You.

 

 

MARELE CASTIGATOR:

 

 • 21 DECEMBRIE 2016  LARISA BUTOI - Premiul cel mare: o excursie la Venetia pentru doua persoane in perioada Carnavalului: 18februarie 2017 - 20februarie 2017