hello@carespot.ro  |  0373760255  |  Contact
Bebe Confort Infrared Thermometer

Termometru Bebe Confort Infrared Thermometer

Atentie: Acest produs nu mai este disponibil in oferta CareSpot.

  • Produs indisponibil.
  • Telefon vanzari: 0373760255

Rating clienti: (1 comentariu)


Termometru cu Infrarosu

Echipat cu tehnologia infrarosu, termometrul reuseste sa ia temperatura copilului fara contact, in mai putin de o secunda. Puteti controla febra copilului in timp ce el doarme! Alerta sonora si luminoasa pentru febra va indica daca temperatura a crescut peste 38°C. Eficient si precis, rezultatul afisat este acelasi ca si la masuratoarea rectala.

Termometrul are un ecran digital mare si iluminat, memorand ultimele 10 masuratori.Nu este nevoie de curatare si nu prezinta nici un risc de contaminare.Tehnologie infrarosu: fara a atinge copilul, masurarea este obtinuta la 4 - 8cm de frunte.Rapid si usor de utilizat: rezultatul apare imediat atunci cand ajunge la distanta corecta de frunte.Semnal pentru febra (> 38 ° C): lumina rosie se aprinde cu un bip lung urmat de doua semnale sonore scurte.Utilizare suplimentara: măsoara temperatura unei suprafete, unui lichid (lapte, apa de baie) si temperatura ambientala.

  • - in stoc
Cod producator: 32000143
Cod CareSpot: 120652
Garantie: 36 luni
Caracteristici
Tip produs Termometru
Culoare Alb
Roz

Ati descoperit o eroare in caracteristicile produsului? Anuntati-ne!

Nu gasiti produsul dorit pe site-ul nostru? Anuntati-ne!

Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile tehnice pentru Termometru Bebe Confort Infrared Thermometer sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.